browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tekijät

Astraterra – seikkailuroolipeliä tekee Ironspine.

Ironspine on suomalainen roolipelikustantaja ja julkaisija, joka on toiminut vuodesta 2006. Ironspinen ensimmäinen julkaisu oli Heimot -tieteisroolipeli (2006). Tämän jälkeen Ironspine on julkaissut kaksi muuta roolipeliä Ready-to-Play -konseptilla (E.N.O.C. – Operaatio Eisenberg -toimintaroolipeli 2009, Generian Legendat – Valontuojat -fantasiaroolipeli 2011) sekä humoristisen miniroolipelin Kärpänen (2011). Tällä kertaa haluamme tehdä seikkailuhenkisen koko perheen roolipelin kaikenikäisille.

Ironspine toimii tällä hetkellä pääasiassa yhden miehen voimin. Miska Fredman on Ironspinen perustaja ja toimii useimmiten pelisuunnittelijana ja tuottajana peliprojekteissa.

Ironspinen toiminnassa on ollut avustamassa myös Samuli Ahokas, joka on raudanluja myyntitykki ja pelisuunnittelija, jolla on laajalti kokemusta myös lauta-, kortti- ja miniatyyripeleistä.

Kuvittajina Astraterrassa ovat toimineet aiemminkin Ironspinen peleihin kuvituksia tehnyt Olli Juutilainen sekä Olli Hietala, Jouni Nummela, Hans Zenjuga, Jari Paananen, Simo Latvanen, Jonna Piltti, Nenne Valli ja Oskari Wäänänen.

Parhaiten meihin saa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

 


Kommentointi on suljettu