browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tervetuloa Astraterraan!

”Mahtava peli, sopivan simppelit mutta hyvin erilaisiin tilanteisiin taipuvat säännöt ja inspiroiva maailma sekä lapsille että aikuisille. Kiitos tästä.” – K.T.

Astraterra on koko perheen seikkailupeli, jossa löytöretket, höyrykoneet, aurinkotuulilla purjehtivat aurinkopurjelaivat sekä taianomaiset teknoaarteet ovat sankareiden arkipäivää. astra_heroes_color Astraterran sankarit ovat löytöretkeilijöitä, joiden tehtävänä on tutkia ja uudelleen kartoittaa sirpaleisen maailman unohdettuja kolkkia. Seikkailuillaan sankarit tulevat kohtaamaan mitä omituisempia otuksia, ikimuistoisia henkilöitä ja ihmeellisiä paikkoja. Astraterrassa pelaajat roolipelaavat kukin omaa sankarihahmoaan ja pelaamisen tuloksena syntyy tarina sankarien seikkailuista.

Peli soveltuu lähes kaiken ikäisille, niin aloittelijoille kuin hieman kokeneemmille roolipelikonkareillekin. Astraterra on suunniteltu yhdessä lasten kanssa, joten se on varmasti lapsille sopiva.

Tutustu Astraterra-seikkailuroolipeliin

Voi tutustua Astraterra-seikkailuroolipeliin lataamalla kirjan johdannon pdf-muodossa alta tai ladattavista. Lisää voit lukea Astraterran maailmasta täältä tai kuunnella miten pelasimme seikkailun ”Pelastusretki tulijäävuorelle”. Näiltä sivuilta löydät myös ajankohtaisia uutisia, peliraportteja ja muuta mielenkiintoista blogista.

Lataa Astraterra-seikkailuroolipelin ensimmäinen luku pdf-muodossa alla olevasta linkistä klikkaamalla. Siitä käy kätevästi selville pähkinän kuoressa se, mistä Astraterrassa tai roolipeleissä ylipäätään on kyse.

 

LATAA TÄSTÄ


Kommentointi on suljettu