browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Astraterran ennakkomyynti on alkanut!

Posted by on 17.6.2014
Astraterran-sääntökirjan kansi (Kuva: Olli Juutilainen)

Astraterran-sääntökirjan kansi (Kuva: Olli Juutilainen)

Astraterra – Koko perheen seikkailuroolipeli on nyt ennakkomyynnissa Indiegogo-palvelun kautta!

Ennakkotilaajana sinulla on mahdollisuus tilata Astraterran sääntökirja 25€ erikoishintaan tai tukea meitä muilla tavoin tavoitteemme saavuttamiseksi. Käy katsomassa kaikki ennakotilaajan vaihtoehdot suoraan Indiegogon sivulta:  http://igg.me/at/astraterra

Astraterra-sääntökirja

Tältä kovakantinen sääntökirja voisi näyttää

Ennakkomyyntikampanjan jälkeen Astraterra-roolipeli hinnoitellaan eri tavalla, luultavasti jonnekin 35-40€ hintahaarukkaan. Kannattaa hyödyntää nopean tilaajan etu ja tilata Astraterra omaksi ennakkoon heti ja näin auttaa varmistamaan, että kirja saadaan painettua ajoissa ennen Ropeconia ja tulee olemaan niin hieno kuin suinkin mahdollista.

Älä unohda kertoa tästä tilaisuudesta myös kavereillesi!

Voit jakaa tätä linkkiä vapaasti: http://igg.me/at/astraterra

Kertomalla kampanjasta eteenpäin autat meitä saavuttamaan tavoitteemme ja samalla autat kaikkia muita ennakkotilaajia. Sillä mitä enemmän onnistumme keräämään ennakkotilauksia, sitä hienomman voimme Astraterrasta tehdä.

Lisäys 18.6.2014:
Ennakkomyyntikampanjan tietoihin on nyt lisätty tietoa kirjan sisällöstä, formaatista ja jatkotavoitteistamme. Sekä hieman lisää siitä, mihin ennakkomyynnin tuotot menevät ja tiimin jäsenistä hieman tarkennuksia.

Kommentointi on suljettu