browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Astraterran julkaisu Ropeconissa 2014

Posted by on 30.3.2014

Kuten jotkut ovat jo huomanneet esimerkiksi Facebook-sivuamme seuraamalla, Astraterra –  koko perheen seikkailuroolipeli julkaistaan tänä vuonna Ropecon-tapahtumassa,  joka järjestetään Espoon Dipolissa 25.-27.7.

Ropecon on Suomen suurin vuosittain järjestettävä roolipelitapahtuma, jossa on muun runsaan ohjelmatarjonnan ohella myös mahdollisuus myös pelata roolipelejä. Tänä vuonna voi pelata myös Astraterraa. Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ja kerromme yksityiskohdista lisää, kun käytännönseikat tarkentuvat.

Kuvitelmia  kuvituksiksi

Facebook-sivumme seuraajat ovat saattaneet nähdä jo jotain esimakua pelikirjaan tulevasta kuvituksesta. Meillä on tiimissä useampia taitavia kuvittajia, jotka ovat kukin onnistuneet upeasti omalla tavallaan puhaltamaan elämää Astraterran maailmaan ja sen olentoihin.

Kirja ja laatikko tappeli, kirja voitti

Meillä oli pitkään mietinnästä lopullinen julkaisuformaatti. Ajatuksissamme oli laatikko, joka pitäisi sääntökirjat ja muut pelitarvikkeet. Pitkään eri vaihtoehtoja sekä niiden hyviä ja huonoja puolia punnittuamme päädyimme kuitenkin meille aiemmin tuttuun julkaisumuotoon, eli kirjaan. Pyrimme kuitenkin tekemään kirjasta mahdollisimman mielenkiintoisen ja hauskan lukea ja meillä on mielessämme muutama idea, joita haluaisimme kokeilla, jos vain taloudelliset seikat, eivät tule esteeksi (ts. Vaikutus tuotantokustannuksiin, ei ole liian suuri).

Testaamalla hyvä tulee

Astraterraa on testattu pelikehityksen ohella jo toukokuusta 2013 ja eilen pelistä lähti ensimmäinen pelitestiversio maailmalle muiden testattavaksi ja kommentoitavaksi. Ensimmäinen testiryhmä on hieman pienempi ja sen palautteen perusteella paranneltua versiota on muutamalla muulla halukkaalla mahdollisuus päästä testaamaan hieman myöhemmin huhtikuun aikana. Jos olet kiinnostunut testaamaan Astraterraa, voit hakea pelitestaajaksi yhteyslomakkeen kautta. Laitathan oheen hieman taustatietoja siitä onko sinulla aiempaa roolipelikokemusta ja minkä ikäisille sinulla on mahdollisuus peliä pelauttaa.

1 Responses to Astraterran julkaisu Ropeconissa 2014