browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Astraterrasta muualla ja viilailuvaihe

Posted by on 4.7.2014
Astraterra Dome.fi:ssä 3.7.2014

Astraterra Dome.fi:ssä 3.7.2014

Astraterran ennakkomyynti etenee hyvää vauhtia – pian tavoitteemme saavuttamisen jälkeen saavutimme myös ensimmäisen jatkotavoitteen! Hyvä me!

Nyt on kasassa jo yli 5000 € ja seuraava jatkotavoite häämöttää taas edessä päin enää muutaman satasen päässä. Kun saamme kuusitonnia kasaan, kaikki vähintään 25€:lla ennakkotilanneet saavat ”Olentopedia: Otus Mekanikus” pdf-lisäosan jo saavutetun ”Mutkia matkassa”-tuplaseikkailun lisäksi.

Juttua Astraterrasta muulla internetissä

Astraterrasta on ehditty kirjoittamaan jo muutamia juttuja muiden kuin tekijätiimin toimesta. Tässä on linkkejä muutamiin juttuihin, jotka ovat minun tietooni kantautuneet. Nämä linkit ja jutut ovat olleet esillä mm. Facebookissa ja Twitterissä jo aiemmin, joten joillekin lukijoista nämä saattavat olla jo vanhoja uutisia. Mutta, ”kertaus on opintojen äiti”, kuten sanotaan:

  • Dome.fi julkaisi jutun Astraterrasta. Sen voit lukea täältä.
  • Roolipelitiedotuksen ylläpitoon kuuluva Sami Koponen kirjoittaa omassa Efemeros-blogissaan perusteluja, Astraterran ennakkotilaamiselle.
  • Ville ”Burger” Vuorela kirjoittaa omassa blogissaan Astraterrasta näin. Ville on kokenut pelialan ammattilainen ja useita suosittuja roolipelejä julkaissut roolipelisuunnittelija.
  • Myös monen suomalaisen roolipelisuunnittelijan esikuva, Risto ”Nordic” Hieta, kirjoitti Astraterrasta omilla kotisivuillaan. Se löytyy osoitteesta www.ricostar.net

Jos olet lukenut tai nähnyt jutun Astraterrasta jossain blogissa tai lehdessä, jota ei yllä ole jo listattu, vinkkaa siitä meille!

Viimeiset viilaukset

Kaiken muun puuhan ohella olen viimeistellyt Astraterraa kirjapainoa varten ja muun muassa laitellut paikoilleen muutamia kuvia, joita olen saanut vielä tämän viikon aikana. Vaikka olenkin jäävi sanomaan, sanon sen kuitenkin: ”tästä tulee ihan mielettömän upea kirja!”. Kuvitus on priimalaatua ja lisäksi löysimme kirjan tunnelmaan sopivan tukevan paperilaadun. Tässä pari ”kurkkausta” siihen miltä kirja tulee näyttämään (pieni viilauksia saatan vielä tehdä sinne tänne, mutta muutoin tyyli ja elementit ovat jo kohdillaan):

Batrotus ja roolit

 

Kirjan esimerkeissä ja merkinnöissä esiintyy neljä löytöretkeilijää: Kuvan louho-tähtiritari Batrotus Hopeasuoni, solaari-huimapää Troi Valasiipi, ihmistohtori Mercus Melkior ja kimera-mekaanikko Tigra Mustakorva.

IMG_20140703_213820

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, päätämme tällä kertaa tähän. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!


 

Päivitetty 4.7.2014 klo 13:36: Lisätty Risto J. Hietan juttu linkkeihin

 

1 Responses to Astraterrasta muualla ja viilailuvaihe