browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ennakkovilkaisu

Posted by on 14.7.2014

kooste

Astraterra on vihdoin painossa ja hommat etenee. Pienen yskimisen jälkeen saatiin painokoneet käyntiin, mutta pieni riski on, että kirjat eivät ehdi Ropeconiin. Toivotaan parasta ja parhaamme teemme, että kirja saadaan painosta pääkallopaikalle juuri parahiksi. Mutta ehti kirja Ropeconiin tai ei, siitä tuli nätti paketti, johon voi olla tyytyväinen.

Vaikka aikataulut vetääkin taas kovin tiukalle, voimme sanoa, että olemme lopulliseen taittoon tyytyväisiä. Aina on tietysti viilattavaa ja paranneltavaa siellä ja täällä, mutta johonkin pitää laittaa raja. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse tällä kertaa tyytyä mihinkään kompromissiin, vaan suunnilleen kaikki oleellinen saatiin mahtumaan kirjaan. Lopulta tämä tarkoitti kuitenkin 16 lisäsivua kirjaan. Eli nyt Astraterra on on kaikkiaan 176-sivuinen kirja kovissa kansissa ja kokonaan nelivärinen tukeva opus, jolla on hyvä aloittaa roolipeliharrastus tai miksei vaikka jatkaa sitä.

Tässä vielä hiukan esimakua tulevasta kirjasta ja siitä mitä se pitää sisällään: Astraterra-ennakkovilkaisu (pdf)

Kerron kuulumisia siitä, miten asiat edistyvät painon kanssa ja mitä muuta kaikkea tässä ehtii touhuta. Palataan asiaan piakkoin.

Ennakkomyyntiä jäljellä 7 päivää!

Ennakkomyyntiä on jäljellä vielä viikon ajan ja tällä hetkellä ollaan aivan 6000€ jatkotavoitteen kynnyksellä. Vielä ehtii tilaamaan ennakkoon ja pokkaamaan itselleen Astraterran sääntökirjan sekä  pdf-lisäosan tai pari 25€:lla.

Tilaa Astraterra ennakkoon täältä.

 

Kommentointi on suljettu