browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ensimmäinen tavoite saavutettu !

Posted by on 29.6.2014

Ensimmäinen tavoitteemme on maalissa ja Astraterra – Kokoperheen seikkailuroolipeli julkaistaan Ropeconissa 25.7. kovakantisena ja värillisenä kirjana, jossa on mukavat 160-sivua!

Odottamattomalla vauhdilla käyntiin lähteneen ennakkomyynnin ansiosta saimme tavoitteemme täyteen ajoissa Ropecon-julkaisua varten. Lisäksi kuvittajien luovuttua omasta palkkiostaan pystymme kustantamaan tavoitellulla 3500 eurolla kirjaan myös kovat kannet.

Täysvärisen ja kovakantisen kirjan kustannukset ovat noin 6000 euroa – ja siihen on vielä matkaa – mutta ennakkomyynnin huimasta suosiosta johtuen päätimme Samulin kanssa lyödä itsekin lisää pökköä pesään ja teemme Astraterra – Kokoperheen seikkailuroolipelistä täysvärisen – saimme sen kustannukset katettua ennakkomyynnin kautta tai emme. Nyt ei ole aika tehdä mitään puolivälin kompromissiratkaisuja!

Astraterra – Kokoperheen seikkailuroolipeli julkaistaan siis Ropeconissa 25.7. kovakantisena ja värisivuilla.

Vaikka meillä ei ole enää mitään ”lunnasvaatimuksia” kirjan laadun tai julkaisun suhteen, meillä on edelleen muutamia jatkotavoitteita joista Sinä ja kaikki muut ennakkoon tilanneet voivat hyötyä.

Jos saamme jatkotavoitteita kasaan kaikki kirjan – eli vähintään 25 eurolla – ennakkoon tilanneet hyötyvät jokaisesta saavuttamastamme jatkotavoitteesta. Kannattaa siis patistaa myös kavereita mukaan, niin voit myös itse saada jotain lisuketta jo tilaamiesi tuotteiden lisäksi!

Kiitoksia kaikille jo ennakkoon tilanneille ja muulla tavoin tukenne antaneille!

Terveisin,

Miska ja lapset sekä Samuli, Olli J, Olli H, Simo, Hans ja Oskari

2 Responses to Ensimmäinen tavoite saavutettu !