browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Haluatko jakaa omaa Astraterra-materiaalia?

Posted by on 7.7.2015

Kuten olet saattanut huomata meillä on Ladattavien joukossa paljon ilmaista materiaalia jaossa, joista moni on muiden kuin Astraterra-seikkailuroolipelin tekijöiltä. Myös muutamia tekijäryhmän ulkopuolisten peliraportteja on luettavissa blogissa – esimerkiksi tämä ”Lukemattomien Lintujen Puu”.

Minulta on välillä kyselty kuinka on mahdollista jakaa itse tekemää materiaalia Astraterraan ja olenkin luvannut laittaa tästä jotain tietoa. Tässä tulee joitain yleisiä ohjeita.

Mikä on sopivaa materiaalia?

Jos olet kiinnostunut jakamaan Astraterraa varten tekemääsi materiaalia, jaamme sitä mielellämme muille Astraterran pelaajille sivostomme kautta. Yksinkertaisesti kaikenlainen Astraterran kanssa käytettäväksi sopiva materiaali kelpaa jaettavaksi. Oleellista on, että materiaali on Astraterran henkeen sopivaa ja noudattaa Astraterra-seikkailuroolipelin sääntöjä. Astraterra-seikkailuroolipeli on koko perheen roolipeli, joten materiaalin tulee myös olla sellaista, että siinä ei ole mitään lapsille sopimatonta.

Voit vilkaista Ladattaviin ja katsoa mitä sieltä jo löytyy ja tässä on muutamia esimerkkejä siitä mitä jaettava aineisto voi olla:

 • Karttoja
 • Seikkailuja
 • Uusia olentoja
 • Uusia varusteita tai teknoaarteita
 • Omia lisäsääntöjä
 • Vaihtoehtoisia lomakkeita hahmoille, olennoille tai muille
 • Hahmojen tai olentojen kuvia
 • Uusia rooleja tai lajeja
 • Satunnaistaulukoita
 • Tarinoita ja kertomuksia
 • Peliraportteja
 • Paikkojen kuvauksia

Oman materiaalin jakaminen

Meidän tavoitteemme on tarjota kanava, jonka kautta on helppo löytää ja jakaa lisämateriaalia Astraterraan. Voit toimittaa aineiston meille joko: editoitavassa muodossa tai linkin valmiiseen tiedostoon.

Editoitavat tiedostot voit lähettää jossain tavallisessa tekstitiedostoformaatissa, kuten rtf, doc tai esimerkiksi Google Drive -tiedosto, jolloin viimeistelemme aineiston pdf-muotoon tai blogi-kirjoitukseksi ja laitamme sen jakoon oman palvelimme kautta. Muista liittää käytettävät kuvat erikseen jossain tavallisessa kuvatiedostomuodossa (esim. jpg, png, gif tai psd).

Tekijänoikeudet

Kaikki oikeudet lähettämääsi materiaaliin säilyvät sinulla. Astraterra.fi toimii ainoastaan materiaalin jakelijana. Jos haluat jostain syystä, että poistamme jotain lähettämääsi materiaalia jaosta, ilmoita meille siitä ja poistamme tiedoston jaosta ensitilassa.

Julkaisemme aineiston nimelläsi tai haluamallasi nimimerkillä. Emme lisää materiaaliin omia logoja, nimiä tai muuta sellaista. Halutessasi voit lisätä materiaaliisi esimerkiksi viittauksen sopivaan Creative Commons -lisenssiin.

Huomioithan, että sinulla pitää myös olla käyttöoikeus toimittamiisi kuviin, karttoihin ja muuhun sellaiseen. Emme vastaa toimittamasi aineiston mahdollisista tekijänoikeusrikkomuksista.

Korvaus

Emme maksa korvausta materiaalista, mutta emme myöskään veloita siitä keneltäkään mitään ilman erillistä osapuolien välistä sopimusta.

Materiaalien toimittaminen

Voit toimittaa linkin aineistoon meille yhteydenottolomakkeen kautta.

Julkaisu

Julkaisemme toimittamasi materiaalin heti ehtiessämme ja tiedotamme uudesta materiaalista sivustollamme ja/tai sosiaalisen median kanaviemme kautta.

Pidätämme vapauden olla julkaisematta materiaalia, jos se ei jostain syystä sovi jaettavaksi Astraterra.fi -sivuston kautta. Näissä tapauksissa olemme yhteydessä Sinuun asian tiimoilta.

Kommentointi on suljettu