browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kertojan näkösuoja ja muita uutisia

Posted by on 6.9.2019

Astraterran uudet Kertojan näkösuojat saapuivat aivan äskettäin varastoomme. Kyseessä on nelipaneelinen näösuoja, joka on tehty 2 mm vahvasta tukevasta pahvista. Pelaajien puolella on tyylikäs Hans Zenjugan tekemä maisemakuva ja kertojan puolella suojaa on käteviä sääntötiivistelmiä ja taulukoita sivuviitteineen. Teksti on myös vähän tavallista suurempaa, jotta sitä olisi helpompi silmäillä pelin aikana.

Kertojan näkösuojan voit tilata nyt suoraan Ironspinen verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltämme.

Näkösuojan pelaajien puoli
Näkösuojan kertojan puoli

Demofiguurit

Posti toi tällä viikolla myös seitsemän kappaletta figuureja, jotka on teetetty erilaisia demotilanteita varten valmishahmoilla pelattavaksi. Vielä nämä eivät ole päässeet maaleihin, eivätkä ehdi Traconiin valmiina, mutta laitan niistä kuvia sitten kun ne ovat valmiita ja niillä pääsee jatkossa pelaamaan tulevissa tapahtumissa tai esimerkiksi Suomen Pelimuseon pelipäivinä, kun pelataan Astraterraa.

Figuurit tilattu heroforge.com palvelusta. Materiaaliksi valittiin ”premium plastic”. Kaikki muut onnistuivat näppärästi, mutta toistaiseksi löytyy huonosti vaihtoehtoja druxi-figuurien tekoon.

Astraterraa Pelimuseolla

Tampereen pelimuseolla pelataan syksyn mittaan Astraterraa aina kuun lopussa perjantaisin. Pelit alkavat 15.30 ja loppuu noin klo 18.00. Mukaan voi hypätä milloin vain valmishahmolla tai vaikka omalla Astraterran 2. laitoksen hahmolla.

Seuraavan kerran pelaamme 27. syyskuuta ja luvassa on näillä näkymin Rautajätin sydämen päivitetty versio.

Muutoksia julkaisuaikatauluihin

Olin kuluvalla viikolla yhteydessä kirjapainoon ja tällä hetkellä kirjojen tuotantoaikataulut ovat sen verran pitkä, että sekä Port Arco ja tarinoita Oudosta portista -lisäosan että Olentopedia II:n mahduttaminen tähän syksyyn näyttää jo tässä vaiheessa aika mahdottomalta.

Näillä näkymin siis Port Arco ja tarinoita Oudosta portista ilmestyy vielä tämän vuoden puolella ja Olentopedia II menee 2020 puolelle. Olentopedian PDF-versio saattaa ilmestyä suunnitellusti joulukuuksi, mutta katsotaan.

Elokuulle luvatut PDF-seikkailut ovat myös hieman myöhässä, mutta niiden pitäisi ilmestyä vielä ennen syyskuun puoltaväliä.


Tällaista tällä kertaa. Palataan asiaan taas myöhemmin uudelleen!

Kommentointi on suljettu