browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kuvittajat talkoohengellä mukana

Posted by on 27.6.2014

Moi kaikki!

Kävin kuvittajien kanssa äskettäin yllättävän keskustelun. He ilmoittivat minulle, että haluavat ehdottomasti saada Astraterran julkaistuksi värisivuilla ja luopuivat heille kustannuksiin varatusta kuvituspalkkiosta. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että pystymme laskemaan budjettitavoitteitamme ja tästä hyötyvät kaikki.

Astraterrasta näkee kyllä kilometrien päähän että on kyllä sellainen projekti joka on isolla sydämellä tehty. Mielellään olen talkoohengellä mukana kuvittamassa. Käy kateeksi niitä mukuloita jotka pääsee kasvamaan tämä kirja kainalossa”, kommentoi Olli Hietala, yksi Astraterran kuvittajista, Facebookissa.

Tavoitteet uusiksi

Käytännössä alkuperäisellä 3500 € tavoitteella saamme kovat kannet kirjaan ja meillä on tähän jo melkein budjetti kasassa! (Juuri tällä hetkellä 96% budjetista kasassa kovakantista kirjaa varten)

Tämän johdosta värillisten sivujen jatkotavoite saatiin myös laskettua 6000 €:oon! Lisäksi lisäsin tuonne ennakkomyyntiin pari välitavoitetta. Käy katsastamassa ne täältä.

Tämä on iso juttu, sillä nyt Astraterran julkaisu kovakantisena ja värillisenä kirjaana näyttää entistä mahdollisemmalta.

Kiitoksia kaikille jo ennakkotilanneille ja tukenne antaneille!

Kiitoksia Olli J, Olli H, Hans, Simo, Jouni ja Oskari!

– Miska


 

Astraterra – Kokoperheen seikkailuroolipelin voi tilata nyt ennakkoon Indiegogon kautta 25€ erikoishintaan (svh 35 – 40€). Käy katsomassa ennakkotilaajan edut täällä: https://www.indiegogo.com/projects/astraterra-koko-perheen-seikkailuroolipeli/

 

Kommentointi on suljettu