browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Näkymiä horisontissa: tulevia julkaisuja ja tapahtumia (Syksy 2019)

Posted by on 12.8.2019

Eli Kertojan käsikirja on vihdoin valmis ja Taivaltajan kartaston ensimmäinen osakin on julkaistu, seuraavaksi on aika siirtyä miettimään vanhojen lisäosien päivittämistä ja uusien kirjoittamista.

Tulevia julkaisuja 2019

Seuraavaksi on tulossa:

  • Syyskuu: Näkösuoja. Meiltä on tulossa syyskuun alussa näkösuoja, joka tulee olemaan nelipaneelinen n. 20 cm korkea näkösuoja. Tästä tulee piakkoin tarkempia uutisia Facebookissa ja Astraterran kotisivuilla. Pysykää kuulolla!
  • Lokakuu: Port Arco ja tarinoita Oudosta portista. Port Arco ja Mutkia matkassa sekä muutama muu valmisseikkailu laitetaan yksiin kansiin. Tästä tulee kovakantinen lisäosa, joka kertoo Port Arcosta ja sen maineikkaasta löytöretkeilijöiden tavernasta, Oudosta portista. Koko majatalo ja sen taverna on rakennettu eriskummallisen kaukoportin ympärille, joka on osoittautunut mahdottomaksi hallita ja käynnistyy aika ajoin itsestään. Löytöretkeilijät jonottavat yötä päivää tavernassa vuoroaan lähteä löytöretkelle, kun portaali vihdoin aukeaa jonnekkin., joka on monenlaisten ihmeellisten tarinoiden keskus. Kirjan seikkailut teemoitetaan niin, että ne ovat seikkailuja, joille saattaa päästä tavernan oikuttelevasta kaukoportista.
  • Joulukuu: Olentopedia – osa II. Otus mekanikus laajenee Olentopedian kovakantiseksi lisäosaksi, joka laajentaa olentojen valikoimaa entisestään. Otus mekanikuksen erilaisten mekaanisten olentojen lisäksi tähän tulee valikoima olentoja, jotka eivät päätyneet syystä tai toisesta Kertojan käsikirjaan.  

”Kertojan pakki”

Kyselin Facebookissa myös kiinnostusta erilaisia lisäosia ja oheistuotteita kohtaan ja etenkin kortit pomppasivat yllättävästi esille kyselyssä. Olen tässä suunnitellut ”Kertojan pakin” toteuttamista. Kyseessä olisi paketti, johon kuuluisi pari pakkaa erilaisia kortteja sekä mahdollisesti erikoisnopat ja jotain muuta pientä. Katsotaan. Tämä on vielä vähän suunnitteluasteella ja ehdin paneutumaan tähän paremmin, kun edellä mainitut lisäosat on saatu valmiiksi.

Avoimet säännöt

Haluan edesauttaa Astraterran pelaajien luovuutta ja materiaalin jakamista. Tästä syystä Astraterran säännöt tulevat avoimiksi, eli kaikkien on mahdollista tehdä Astraterran sääntöjä käyttämällä omaa lisämateriaalia myös kaupalliseen käyttöön. Toistaiseksi sääntöjen käyttö tapahtuu tapauskohtaisesti sopimalla, kunnes saan virallisen SRD:n (systeemireferenssidokumentti) ja lisenssin julkaistua.

Tukimateriaalit

Facebookissa toivottiin myös esimerkiksi ladattavia julisteita, joita voisi ladata esimerkiksi mainostarkoituksiin, jos aikoo esimerkiksi pelauttaa jossain kerhossa tai kirjastossa Astraterraa. Pyrin saamaan tällaisen aikaiseksi pikapuoliin.

Tapahtumia ja pelejä

  • Tampereen pelimuseossa pääsee pelaamaan Astraterraa perjantaisin kerran kuukaudessa klo 15-18. Ensimmäinen peli 30.8. Tästä tarkemmin lisää myöhemmin.
  • Traconissa on 6.-8.9. myyntipöytä ja siellä pelautetaan myös lisää Astraterraa (ota yhteyttä, jos olet pelauttamassa Astraterraa tapahtumassa, niin kerään näistä tiedotteen)
  • Tracon Hitpointissa on niin ikään 23.-24.11. Myyntipöytä ja hyvin todennäköisesti myös pelautusta (sama juttu kuin yllä)

Palaan asiaan taas uudemman kerran tässä syksyn mittaan, kun uudet julkaisut alkavat hahmottua ja häämöttää horisontissa.

P.S. tulkaa mukaan Astraterran Facebook-ryhmään keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia Astraterran parissa.

Kommentointi on suljettu