browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nopeita uutisia – Syyskuu 2019

Posted by on 26.9.2019
Ihmisalkemisti
Kuva: Jouni Nummela

Lyhyesti muutamia uutisia:

  • Roolipelijulkaisun ohella piirrän roolipelikarttoja Miska’s Maps -nimikkeen alla, ja minulle tuli pari tilaustyötä alkusyksystä, joista olisi ollut typerää kieltäytyä. Nämä ovat valitettavasti minusta riippumattomista syistä vähän venähtäneet ja haitanneet Astraterran kirjoitustöitä. Taustalla tapahtuu kuitenkin sen verran jatkuvasti, mitä ehtii panostamaan. Mm. Seikkailu PDF:t ovat työn alla, mutta eivät ihan vielä valmiita julkaistaviksi. Ensimmäisenä on tulossa Rautajätin sydän. Tällä välin voi ideoita hakea vaikka 1. laitoksen valmisseikkailuista tai Taivaltajan kartastosta.
  • Huomenna 27.9. on taas Suomen pelimuseolla Tampereella Vapriikin museokeskuksella Astraterraa luvassa. Seikkailuna Rautajätin sydän ja mukaan voi tulla omalla (2. laitoksen) hahmolla tai ottaa pelattavaksi valmishahmon.
  • Astraterran englanninkielisen laitoksen työstäminen on alkanut palaveerauksella ja pohjatöillä. Näillä näkymin englanninkielisen laitoksen joukkorahoitus olisi alkamassa Tammikuussa 2020 ja sitä ennen on luvassa uutisia ja päivityksiä myös englanniksi lähiaikoina. Kääntäjänä toimii Jukka Särkijärvi.

Kommentointi on suljettu