browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Otus Mekanikus ennakkovilkaisu

Posted by on 24.1.2016
Lekuraattori

kuva: Hans Zenjuga

Astraterran ennakkomyynti poiki seuraavat lisäosat: Otus Mekanikus ja Mutkia Matkassa. Astraterran ilmestymisestä on jo pitkä tovi ja tässä on ollut itselläkin mutkia matkassa näiden lisäosien kanssa. Nyt vihdoin on päästy taas hepan selkään ja lisäosat ovat tulossa valmiiksi hyvää vauhtia. Lisäosat ilmestyvät pdf-muodossa ja mahdollisesti myöhemmin painettuina, mutta tästä ei vielä ole aikataulua. Astraterran Indiegogon kautta ennakkotilanneet saavat lisäosat osana ennakkotilaustaan ja muut voivat hankkia lisäosat pdf-versioina verkkokaupastamme heti kun ne tulevat saataville. Pahoittelemme viivästystä ja kiitämme kärsivällisyydestä.

Otus Mekanikus

Otus Mekanikus esittelee 16 uutta otusta jotka ovat mekaanista tai keinotekoista alkuperää. Näiden joukosta löytyy muun muassa muinaisille ikuisesti uskollisia elokoneita, arvaamattomia villikoneita sekä malorien laboratorioiden uumenissa kehitettyjä klontteja ja masinaattorien luomia puolikoneita.

Mutkia Matkassa

Mutkia matkassa puolestaan sisältää lisäohjeita omien seikkailujen luomiseen, lisää satunnaistaulukoita erilaisten kohtaamisten, haasteiden ja aarteiden luomiseen, sekä kolme eri mittaista seikkailua, joista kukin esittelee Astraterran maailmaa lisää omalla erityisellä tavallaan.

Otus Mekanikus Ennakkovilkaisu: Lekuraattori

Ohessa on ennakkovilkaisuna Otus Mekanikuksen sisällöstä yksi sen omituisista rakennelmista – lekuraattori!

Lataa tästä Lekuraattorin esittely

 

 

One Response to Otus Mekanikus ennakkovilkaisu