browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ropecon, Tracon ja muita kuulumisia

Posted by on 17.8.2014
Astraterrat saapuivat Nokialle kreivin aikaan klo 11 perjantai aamuna, kun kolmelta piti jo olla Ropeconissa Espoossa kaikki valmiina viikonloppua varten!

Astraterrat saapuivat Nokialle kreivin aikaan klo 11 perjantai aamuna, kun kolmelta piti jo olla Ropeconissa Espoossa kaikki valmiina Kaubamajaa ja demoseikkailua varten!

Astraterra on nyt julkaistu ja kaikkien saatavilla kovakantisena kirjana värikuvituksin jälleenmyyjiltämme ja verkkokaupastamme. Tämä oli mahdollista kaikkien ennakkotilaajien ansiosta –  kiitos!

Julkaisu

Virallinen julkaisu tapahtui Ropeconissa ja ihmiset ottivat Astraterran vastaan innolla. Peli ehti saamaan jo Ropecon-viikonlopun aikana runsaasti kehuja ulkoasunsa, mutta myös sisältönsä puolesta. Myöhemmin positiivista palautetta on kantautunut meille lisää. Kirjan valmisseikkailuihin ollaan oltu tyytyväisiä ja onpa meille yksi fanipiirroskin lähetetty. Meillä oli muutamia demopelejä Ropeconin aikana. Pelaajat vaihtelivat aikuisista lapsiin. Nuorin pelaaja taisi olla viiden vanha. Seikkailuna oli Ropeconia varten tehty Rautajätin sydän, jonka web-version voi myös ladata täältä. Pelinjohtajina toimivat itseni lisäksi Ilari Kajaste, Nestori Lehtonen,  Arhi Makkonen ja Rami Sihvo. Astraterraa pelanneilta pelaajilta ja pelinjohtajilta saimme kiitoksia hauskasta pelistä. Erityisesti kiitettiin pelin tuoretta lähestymistä ongelmanratkaisuun. Taisteluiden sijaan ratkaisuja pyrittiin löytämään muilla tavoin ja tämä koettiin mukavana vaihteluna.

Sini ja Arhi olivat puheutuneet Ropeconissa löytöretkeilijöiksi

Ropeconissa vastaan tuli pari löytöretkeilijää. Kuvassa: Sini ja Arhi

Ropeconissa pidimme julkaisuesitelmän, josta löytyy video Youtubesta. Julkaisuesitelmän lopuksi saimme uskomattoman hienon lahjan Arhi Makkoselta. Tigera Boltboxin monitoimijakoavaimen! Tällaista ei olekaan ihan kenellä tahansa. Kiitoksia vielä kerran! Tämä tulee pysymään hyvässä säilössä ja kulkemaan mukana kaikilla seikkailuilla.

Uutisia Suomesta ja maailmalta

Ropeconissa meitä myös haastateltiin Ylen uutisiin sekä johonkin saksalaiseen lehteen. No, paljastui tässä äskettäin, että haastattelu oli Spiegeliin, joka taitaa olla yksi suurimpia saksankielisiä lehtiä. Jutun voi lukea täältä. Keräsimme myös muita internetissä vastaan tulleita juttuja tänne.

Ennakkotilauksista ja lisämateriaaleista

Ennakkotilaukset saatiin lähtemään kaikille postimaksun maksaneille suunnilleen viikko Ropeconin jälkeen. Tässä vaiheessa kaikkien pitäisi jo olla saanut kirjansa. Jos kirjaa ei ole kuulunut, ja sinulle sellainen mielestäai kuuluisi, ota yhteyttä, niin selvitetään tilanne pikimmiten. Ennakkomyyntikampanjan jatkotavoitteisiin kuuluvat pdf-lisäosat ilmestyvät joskus tämän vuoden puolella, kun saamme ne viimeisteltyä. Ensin on tulossa Mutkia matkassa seikkailupaketti ja sen jälkeen Otus Mekanikus – Olentopedia-lisäosa. Myös muita lisäosia on jo suunnitteilla, mutta niiden julkaisujärjestys tai aikataulu ei ole vielä lyötynä lukkoon. Tällaista on odotettavissa: lisää varusteita ja teknoaarteita, laivasääntöjä ja lisää vaihtoehtoja hahmonluontiin ja kehitykseen (erityisesti kimeroista on udeltu paljon). Otamme tietysti mielellämme vastaan ehdotuksia lisäosista sekä palautetta ja kysymyksiä Astraterraan liittyen. Meidän lisäksemme mestarimatkaajat Mercus, Troi, Batrotus ja Tigera vastaavat kaikenlaisiin kysymyksiin Astraterrasta. Myös omat kokemukset, kertomukset seikkailuista ja jopa omat seikkailut tai ideat olennoista, teknoaarteista tai muusta ovat tervetulleita.

Ladattavia lisukkeita

Ladattavista löytyy tällä hetkellä tyhjä hahmolomake ja virallinen Ropecon 2014 demoseikkailu (Rautajätin sydän), mutta sinne on tulossa myös muuta hyödyllistä ja seikkailuja aika ajoin. Ilmoittelemme, kun uutta ladattavaa tulee saataville.

Tracon 2014

Seuraava tapahtuma, jossa voi tulla pelaamaan Astraterraa tai kuuntelemaan juttua vaikkapa tähtiritarien historiasta tai Astraterrasta yleisesti, on Tracon. Jos satuit missaamaan Ropeconin esitelmän ja olet tulossa Traconiin, kannattaa tulla paikan päälle kuuntelemaan. Tästä lisää lähempänä tapahtumaa.

Kommentointi on suljettu