browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Terveisiä Astraterrasta!

Posted by on 2.10.2014

forRuss

Terveisiä Astraterrasta arvon löytöretkeilijät ja herrasmiesseikkailijat! Astraterraroolipeli.comissa on ollut hetken aikaa hiljaisempaa. Aika on vierähtänyt erinäisiä pikkujuttuja toimittaessa ja hieman lomaillessa. Roolipelikirjan tekeminen vaatii kuitenkin aina jonkin verran vaivannäköä ja aivotyötä. Tuollaisen luovuusjumpan jälkeen kaipaa aina hiukan vaihtelua ajatuksille. Tosin, tuli tässä välissä käytyä Tampereella 13. – 14.9. pidetyssä Traconissakin kääntymässä. Meidän huippu pelinjohtajien joukko pelautti Astraterraa kahden päivän aikana ainakin 87:lle hengelle. Aika hurjia lukemia!

Astraterra on saanut hienon lähdön julkaisunsa jälkeen. Meidän suuntaamme kantautunut palaute on ollut positiivista ja erilaisia tarkentavia seikkoja on kyselty mm. kaukoporteista, maloreista, tähtilaivoista ja kimeroista. Myös siitä on udeltu, onko mahdollista seikkailla muutenkin kuin kaukoporttien kautta. Tarkoitukseni oli vastailla näihin kysymyksiin jatkossa täällä blogissa ja lyhyiden videoiden muodossa. Esimerkiksi sääntöihin on kaivattu pieniä tarkennuksia ja nämä on tietysti selkeintä esittää esimerkeillä videoissa.

Tässä lyhyesti uutisia ja palataan näihin muihin asioihin lähiaikoina. Peliraportteja ja ladattavia seikkailuja on myös tulossa ja niitä saa lähettää myös meille julkaistavaksi halutessaan.

Kommentointi on suljettu