browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Terveisiä Ropeconista!

Posted by on 31.7.2013

Terveisiä Suomen suurimmasta vuotuisesta roolipelitapahtumasta, Ropeconista, joka täytti tänä vuonna pyöreitä. Järjestyksessään kahdeskymmenes Ropecon oli jälleen kerran täynnä nörttihumua. Me olimme paikanpäällä kertomassa ihmisille Astraterrasta; jaoimme lentolehtisiä ja pidimme esittelyn Astraterra – Lasten seikkailuroolipelistä. Valitettavasti puheohjelmamme oli päällekäin muutaman muun mielenkiintoisen esitelmän kanssa, jotka olisimme itsekin mielellämme nähneet. Jos et syystä tai toisesta nähnyt Astraterran esittelyohjelmaa Ropeconissa, ja olet sattumalta tulossa 14. – 15.9. Traconiin Tampereelle, sinulla on uusi tilaisuus päästä kuulemaan lisää Astraterrasta lauantaina klo 12-13 aikoihin. Aika ja paikka varmistuvat lähipäivinä. Ilmoitamme tästä tarkemmin ajankohdan varmistuessa.

”Vau! Miten kiinnostava maailma” ja ”hyviä valintoja sääntöjen suhteen”

Ropeconissa Astraterra – Lasten seikkailuroolipeli otettiin vastaan hienosti. Tämän kappaleen otsikon kaltaisia kommentteja sai kuulla ihmisten suusta alituisesti. Käytännössä kaikki tuntuivat pitävän kuulemastaan sen perusteella mitä pystyimme Ropeconissa tästä roolipelihankkeesta kertomaan ja olivat kiinnostuneita kuulemaan lisää etenkin pelimaailmasta. Tulemmekin seuraavaksi www.lastenroolipeli.comissa raottamaan hieman esirippua Astraterran maailmaan ja kerromme sen suurimmista valtakunnista, kansoista ja erikoisuuksista kuten höyrystä, eteriumista ja teleporteista.

Pelimaailman ohella meiltä toivottiin lisää tietoa Astraterran urheista löytöretkeilijöistä ja heidän lemmikeistään sekä erilaisista vaaroista, joita he joutuvat kohtaamaan. Myös kertomuksia pelitestiseikkailuista toivottiin. Näitä on myös tulossa lisää.

”Aiotteko järjestää joukkorahoituksen?”

Mahdollisen joukkorahoituksen järjestäminen oli myös ihmisiä kiinnostava seikka. Lyhyt vastauksemme tähän:

Kyllä, olemme miettineet asiaa. Olemme jo sitoutuneet tekemään pelin kesäksi 2014, joten budjetin kerääminen joukkorahoituksella ei ole meille kynnys hankkeen aloittamiseksi. Todennäköisesti jossain vaiheessa ennen ensi kesää tullaan aloittamaan Astraterra – Lasten seikkailuroolipelin ennakkomyynti, jolla pyrimme kartoittamaan pelin kysyntää, jotta voimme tehdä muun muassa lopulliset päätökset sen suhteen, mitä pelilaatikko tulee lopulta sisältämään. Haluamme kuitenkin saada pelin niin valmiiksi kuin mahdollista ja selvittää vastaukset laatikkopelin tuotantoon liittyviin kysymyksiin, ennen kuin käynnistämme ennakkomyynnin. On kaikkien etu, että ennakkomyynnin alkaessa kaikille on selvää minkälaista tuotetta on tilaamassa.

Astraterra tarvitsee sankareita!

Kun meidän oman pelitestiryhmämme lapset (5, 8 ja 10 -vuotiaat) olivat innoissaan Astraterrasta, arvelimme, että tässä saattaisi olla jotain mikä kiinnostaa muitakin. Tähän saakka saamamme palaute Astraterrasta on ollut poikkeuksetta positiivista ja yli 100 tykkäystä Facebook-sivuillamme alle kuukaudessa puhuu myös sen puolesta, että olemme oikeilla jäljillä. Tämä on koko Astraterran tekijätiimille todella rohkaisevaa kuultavaa.

Toivomme, että pidätte jatkossakin siitä mitä tulette tällä sivustolla lukemaan ja näkemään. Ja jos koette, että Astraterra – Lasten seikkailuroolipeli on toteuttamisen arvoinen asia, tykätkää Facebook-sivustamme, jakakaa sivuston osoitetta (www.lastenroolipeli.com) kaikille, joiden uskotte olevan asiasta kiinnostuneita tai ottakaa osaa keskusteluun Astraterrasta pelilauta.fi-keskustelufoorumilla. Halutessanne voitte tulostaa oheisia flyereitä ja jakaa niitä hyvän tavan mukaisesti asiasta kiinnostuneille tai käyttää oheista bannerigrafiikkaa sopivissa medioissa.

Lataa tästä Astraterra Flyer - 4kpl/A4 (pdf)

Lataa tästä Astraterra Flyer – 4kpl/A4 (pdf)

Astraterra bannerigrafiikka

Astraterra bannerigrafiikka (851×315, jpg)

Nyt riitää tämä tällainen markkinointihapatus tältä erää. Ensi kerralla luvassa vaihteeksi oikeaa asiaa Astraterran maailmasta. Siihen asti, pysykää taajuudella ja varokaa kähvelöitä ja jättihämähäkkejä.

Kommentointi on suljettu