browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tervetuloa Astraterraan!

Posted by on 3.7.2013
Kuva: Olli Juutilainen

Kuva: Olli Juutilainen

Laita suojalasit päähän ja ota lemmikkisi kainaloon. On aika astua teleportin läpi ja lähteä seikkailulle Astraterran uskomattomaan maailmaan, jossa vaaroja kaihtamattomat seikkailijat tekevät löytöretkiä Astraterran tutkimattomiin osiin.

Astraterra on seikkailuroolipeli, jossa löytöretket, seikkailu ja aurinkotuulilla purjehtivat avaruuslaivat ovat arkipäivää. Tämä kirja keskittyy erityisesti pelaajien sankarihahmojen suorittamiin löytöretkiin pahamaineisen Myrskyn reunalle ja sen tuolle puolen vaaralliseen Kurimukseen.

Löytöretkillään Astraterran unohdetuilla seuduilla sankarit voivat kohdata yhtä hyvin ilkeitä höyryvelhoja, toinen toistaan omituisempia otuksia tai muinaisia avaruusalusten hylkyjä suojelevia robotteja. Mutta urhea ja neuvokas löytöretkeilijä keksii aina keinot selvitä kaikenlaisista haasteista ja lunastaa lopussa palkkionsa. Astraterran maailmassa riittää siis aineksia monenlaisiin seikkailuihin.

Tuolta kuulostaa Ironspinen seuraava roolipelijulkaisu. Astraterra on huima seikkailuroolipeli 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, jossa pelaajat asettuvat löytöretkeilevien sankareiden rooliin. Peli on kehitetty yhdessä lasten kanssa ja peruspalikat ovat kasassa, mutta pieniä viilauksia edelleen tehdään. Parhaillaan ollaan pidetty ensimmäiset palaverit kuvittajien kanssa ja materiaaleja valmistellaan laajempaa pelitestausta varten. Joten aika hyvässä vaiheessa jo ollaan.

Heinäkuun 2013 aikana kerromme täällä lisää Astraterrasta ja meidän suunnitelmistamme sen suhteen.

Kommentointi on suljettu