browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tulossa Pian: Astraterran englanninkielinen Löytöretkeilijän opas

Posted by on 24.9.2021

Astraterran englanninkielinen painos on tehnyt tuloaan jo ensimmäisestä laitoksesta saakka, mutta nyt pitkien viivästysten jälkeen Löytöretkeilijän opas, eli The Explorer’s Guide, on vihdoin tulossa englanninkielisenä. Julkaisu ajankohta olisi näillä näkymin lokakuun alussa ja parhaillaan työstetään Kertojan käsikirjaa, eli The Gate Master’s Handbookia ja se ilmestyy toivottavasti jo vuoden vaihteeseen mennessä tai viimeistään ensi vuoden alussa.

Tässä muutamia näytteitä englanninkielisestä laitoksesta:

Julkaisuaikataulu ja muut julkaisut

Ensimmäiseksi julkaistaan PDF-versio The Explorer’s Guidesta. Tämän jälkeen tehdään pieni tarkistuskierros ja varmuuden vuoksi maltetaan hetki, että mahdolliset käännöksen aikana tulleet virheet saataisi kiinni, ennen painetun version julkaisua.

Englanninkielisten julkaisujen lisäksi on työn alla, niin ikään pitkän tauon jälkeen, myös suomenkielistä uutta materiaalia. Tulossa on:

  • Löytöretkeilijän oppaan 2. painos: Ensimmäiseen painokseen verrattuna tässä on tehty joitain virheiden korjauksia ja tarkennuksia, mutta ei merkittäviä muutoksia sääntöihin.
  • Opas Port Arcoon: Ensimmäinen maailmaopas, joka esittelee Port Arcon ihmeellisen leijuvan kaupungin. Tässä lisärissä esitellään mm. Löytöretkeilijäin seuran toimintaa ja keskeisiä henkilöitä sekä joitain Port Arcolle tavallisia olentoja.
  • Kertomuksia Oudosta portista: Outo portti on Port Arcossa sijaitseva löytöretkeilijöiden parissa suosittu majatalo, joka on rakennettu oikukkaan kaukoportin ympärille. Kaukoportti käynnistyy ajoittain itsekseen ja uhkarohkeat seikkailijat jonottavat vuoroaan päästäkseen tutkimaan mitä oudoimpia paikkoja, jonne kaukoportti saattaa heidät heittää. Kertomuksia Oudosta portista on seikkailukokoelma, joka kokoaa yhteen joitain Astraterran 1. laitoksen klassikkoseikkailuja, kuten Kultaisen kutojan temppeli ja Aavepuu.
  • Rautajätin sydän: Rautajätin sydän on klassikkoseikkailu, jota on uudelleen julkaisua varten päivitetty ja lisätty sisältöä.

Sivustouudistus

Suunnitelmissa on uudistaa Astraterran sivusto lähiaikoina ja parantaa sivuston käytettävyyttä. Tämä nyt lähinnä tiedoksi, ettei tarvitse ihmetellä, jos sivustot näyttävät jossain kohtaa kovin erilaisilta kuin ennen 🙂 Tästä lisää tuonnempana.

Tässä kaikki tällä erää.

Kommentointi on suljettu