browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uudistetun laitoksen ennakkomyynti alkaa syyskuussa

Posted by on 22.8.2016

AT2-FB-comingsoon-fi

Tätä on kyselty. Ja paljon. Mutta nyt voimme kertoa, että uudistetun Astraterran ennakkomyynti alkaa syyskuussa 2016.

Yksittäisenä suurimpana uudistuksena tulee pelin jakaminen kahteen, mahdollisesti jopa kolmeen, eri kirjaan:

 

Löytöretkeilijän opas

Löytöretkeilijän opas pitää sisällään johdannon pelimaailmaan ja roolipeleihin, säännöt sekä pelaamiseen että hahmonluontiin. Varusteet ja lemmikit löytyvät myös vanhaan tapaan kirjasta.

Selkeimpänä uudistuksena on rooleihin ja lajeihin tehdyt laajennukset, jotka syventävät hahmon luontia ja kehitystä. Lisäksi hahmonluontia tulevat auttamaan useat uudet satunnaistaulukot hahmon eri piirteiden määrittämistä varten.

Roolit saavat kukin lisää valtteja, joiden avulla hahmo voi erikoistua ja joista useimmat voi oppia vasta myöhemmillä tasoilla. Lajit, eli kansat, samaten saavat kukin pari uutta vaihtoehtoa tai tarkennusta sekä lisää tietoa kunkin lajin taustoista.

Säännöistä tulee löytymään muutamia uudistuksia ja virtaviivaistuksia, joiden avulla pelaamisen pitäisi sujua entistäkin sujuvammin. Mainittakkooon, että uudistettu 2. laitos tulee olemaan yhteensopiva ensimmäisen laitoksen kanssa. Näin ollen esimerkiksi Otus Mekanikus ja Mutkia Matkassa ovat edelleen ajantasalla.

 

Kertojan käsikirja & Olentopedia

Kertojan käsikirja ja Olentopedia on kertojan kirja, josta erotamme Olentopedian erilliseksi kirjakseen, mikäli ennakkomyynti sujuu hyvin. Näin kertoja voi pitää itselleen tärkeät kirjat käsillä pelaajien voidessa selailla samaan aikaan Löytöretkeilijän opasta.

Kertojan käsikirjaan tulee lisää ohjeita oman seikkailun ja teknoaarteiden suunnitteluun. Teknoaarteiden osalta sääntöjä on uudistettu jonkin verran ja valikoimaa on lisätty entisestään.

Olentopedia puolestaan tulee tarjoamaan aiempaa seikkaperäisempää tietoa kustakin omituisesta otuksesta ja mahdollisuuksien mukaan laajennamme olentotarjontaa nykyistä kirjavammaksi.

 

Pysy kuulolla!

Ennakkomyynti alkaa siis syyskuussa ja se tapahtuu Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta, kuten edellinenkin Astraterran ennakkomyynti. Kerromme lähiaikoina lisää uutisia täällä Astraterran verkkosivuilla sekä Facebookissa ja Twitterissä.

One Response to Uudistetun laitoksen ennakkomyynti alkaa syyskuussa