browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uusia lomakkeita ja seikkailuja

Posted by on 25.12.2014

 

Lomapäiväthän ovat mitä parhainta aikaa Astraterran pelaamiseen ja tähän avuksi löytyy ladattavista nyt peräti viisi uutta seikkailua Astraterraan! Neljä seikkailuista on Sami Koposen käsialaa ja yksi Wille Ruotsalaisen. Suuret kiitokset näiden seikkailujen jakamisesta kaikkien kanssa!

Seikkailujen lisäksi ladattavista löytyy myös pari uutta lomaketta. Olentolomake sopii mainiosti erilaisten olentojen tai ei-pelaajahahmojen tietoja varten. Lemmikkilomake puolestaan tarjoaa perushahmolomaketta enemmän tilaa oman lemmikin – tai ehkä tavallisemmin ”lemmikkien” – tietoja varten.

Minullakin on seikkailuidea/lomake/olento/joku muu!

Halutessasi voit lähettää meille omat seikkailusi, lomakkeesi tai muut Astraterraa varten tekemäsi materiaalit ja voimme jakaa ne ladattavissa tai linkittää sinun omalle sivullesi*. Voit lähettää seikkailut vaikka raakatekstinä ja me laitamme ne ladattavaan kuntoon, jos sinulla ei satu olemaan siihen aikaa, osaamista tai välineitä.

Kaikenlaiset kartat ja otusten kuvat ja ideat erilaisista olennoista tai paikoista ovat myös tervetulleita ja jaamme ne mielellämme kaikkien muiden Astraterraa pelaavien iloksi.

 

* Pidätämme oikeuden tarkastaa, että lähettämäsi aineisto vastaa Astraterran toivottua tyyliä ennen niiden julkaisua. 

Kommentointi on suljettu